Nokta Vuruşlu OKI ML8810FB Yazıcı

Nokta Vuruşlu OKI ML8810FB Yazıcı

OKI’nin, yeni ürünü ML8810FB bilet, çek, kart ve çeşitli ön basılı formlara 8 nüshaya kadar yüksek performanslı baskı alabiliyor.

Nokta Vuruşlu OKI Yazıcısı ML8810FB ile Yüksek Hızlı ve Ekonomik Baskı 
Nokta Vuruşlu Yazıcı (SIDM) Teknoloji alanında 50 yıla yakın bir birikime sahip olan OKI, yoğun ofis kullanıcıları için geliştirdiği ürünü ML8810FB ile hatasız kağıt yönetimi imkanı sunuyor. Saniyede 810 karakter basma özelliğine sahip yazıcı ile bilet, çek, kart ve çeşitli ön basılı formlarda hızlı, kesintisiz yüksek kaliteli sonuç alınıyor.
Elle beslenen kağıtlar için, baskı öncesi kağıt eğimini otomatik düzeltme özelliği sayesinde ML8810FB, sayfalar baskı tepsisi üzerinde herhangi bir yere yerleştirilse bile kağıtların açısını otomatik olarak düzelterek baskı işleminin daima doğru noktadan başlamasına imkan tanıyor.
Kağıt kalınlığını otomatik olarak algılayarak en iyi kalitede çıktı için baskı kafa aralığını ayarlama özelliği bulunan ML8810FB, yüksek performanslı baskı kafası ile 8 kopyalı formlara  baskı alabiliyor, 8 nüshalı formların son sayfasındaki baskının bile temiz ve tam okunabilir olmasını sağlıyor.
 
18 iğneli  ML8810FB’ de bulunan ölçeklenebilir font özelliği ile mektup kalitesinde belgeler basmak mümkün oluyor. Ayrıca, tümleşik ön itme traktörü, sürekli formlarda ve etiketlerde güvenilir besleme sunarak, sıfır yırtılmayla kağıt tasarrufu yapmayı sağlıyor.
Yoğun çalışma ortamlarının ihtiyacına yanıt veren ML8810FB’yi ekstra bir ücret ödemeden, kayıt ettirerek, üç yıllık uzatılmış garantiye de sahip olunuyor.
 
OKI ML8810FB’nin bazı özellikleri:
136 kolon düzyataklı, 18 iğne
Hız: saniyede 810 karakter,
Arızasız çalışma süresi (MTBF) : 10,000 saat
Şerit ömrü: 10 milyon karakter
                 
Baskı kafası ömrü: 400 milyon karakter    
Otomatik düzeltme : Elle beslenen kağıtlar için, baskı öncesi kağıt eğimini otomatik düzeltme
Baskı kafa aralığını ayarlama: Kağıt kalınlığını otomatik algılama ve en iyi kalitede çıktı için baskı kafa aralığını ayarlama

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Sercan Çoban. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Followers

Text Widget


Recent Comments