MagicBox

MagicBox

Müzik severlere kablo ve Bluetooth kullanmadan yüksek sesli müzik keyfi

Ttec’den Yepyeni bir Hoparlör Teknolojisi: MagicBox
Ttec MagicBox, müzik severlere kablo ve Bluetooth kullanmadan yüksek sesli müzik keyfi yaşatıyor. Üstelik iPhone, iPad Mini, Samsung Galaxy ve diğer birçokAndroid telefon ile kurulum ve eşleştirme gerektirmeden çalışabilen bu hoparlör, kolay kullanımıyla dikkat çekiyor.
Türkiye’nin en çok satan cep telefonu aksesuarları markası Ttec’in, NearFA (Yakın alan ses) teknolojisinden yararlanarak geliştirip pazara sunduğu MagicBox, benzersiz teknolojisiyle müzik severlerin vazgeçilmezi olacak.
MagicBox ile ‘Bırak ve Dinle’
Senkronize etmeye gerek kalmadan, telefonunuzu sadece MagicBox’ın üzerine bırakarak, kaliteli ve yüksek sesli müzik dinleyebilirsiniz. Hoparlörü olmayan müzik çalarlarınızı da unutmayan Ttec, 3.5mm AUX çıkışı ile kablolu bağlantı seçeneği sunuyor ve eğlenceyi sadece akıllı telefonlarla sınırlandırmıyor.
23 saate kadar pil ömrü
MagicBox’ın kompakt boyutları kullanıcılara taşıma kolaylığıyla birlikte diledikleri her yerde müzik dinleme keyfi yaşatıyor. Ayrıca Micro USB şarj girişine sahip cihaz, dahili bataryası ile 8 saate kadar müzik dinlemenize olanak sağlıyor; üstelik bu süreyi sadece 3 adet AA pil ile 23 saate kadar artırmak da mümkün.
D&R, Turkcell satış noktaları ve Teknoloji mağazalarında satışa sunulan MagicBox’ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı (KDV dahil) 124.90 TL.

posted under , |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Sercan Çoban. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Followers

Text Widget


Recent Comments