LG’den G2 modeli için Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi

LG’nin başarılı amiral gemi modeli G2, piyasaya sürüleli hemen hemen 4 hafta geçti. Gerek tasarımı gerekse de donanımıyla göz dolduran Güney Koreli, Android 4.4  güncellemesinde rakiplerinin gerisinde kalacak. Şirketin twitter hesabından paylaşılan LG G2’nin Android 4.4 güncelleme tarihi cihaz sahiplerini üzeceğe benziyor!
lgg2 frontback
 © LG
LG Twitter hesabından paylaştığı bilgilere bakacak olursak Samsung, HTC, Sony gibi ezeli rakiplerinin yine arkasında kalacak. Yazılım güncellemeleri konusundaki kötü şöhretini bir türlü üzerinden atamayan –atacağa da benzemeyen- Güney Koreli firma G2 modeli için güncelleme tarihi olarak 2014’ün ilk çeğreğinin sonlarını gösterdi. Tabi bu habere en çok üzülenlerde G2 sahipleri oldu.
LG Blog
Atılan tweet'te G2 modeli için KitKat güncellemesinin Almanya'ya 2014'ün ilk çeyreğinin sonunda verileceği belirtilmiş.(Türkiye'ye geliş tarihinin bundan daha erken olmayacağı kesin!) © LGBlog
Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi olarak Samsung ve HTC’nin 2014 Ocak sonuna, Sony’nin ise 2014 1. Çeyreğğinin başlarını gösterdiğini dikkate alırsak söz konusu gecikme epey fazla. Aylarca beklemeye sabrı olmayan, Android’in 4.4 sürümünü hemen şu anda kullanmak isteyen kullanıcılar XDA Developers sitesinden Android 4.4 tabanlı custom ROMları cihazlarına flaşlayabilirler. Tabi bu işlemi yaparken bir risk aldığınızı da belirtelim! 
Vasıtasıyla Giga Kaynak: LGBlog

posted under , , , |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Sercan Çoban. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Followers

Text Widget


Recent Comments